Brulding van de Week: De Zeepkist


: 27-10-2011 13:00 uur

Je eerste heeft geen motor. De brul fantaseer of brul je er zelf bij. Dit heeft grote voordelen. Je kunt het geluid van een Britse staande twin zo omgooien naar een Japanse DOHC vier in lijn. Als je huig en lippen het aankunnen, waag je het misschien zelfs om een V12 te produceren. De wielen voor je zeepkist zijn afkomstig van een al dan niet buiten gebruik gestelde kinderwagen. Waar je verder over zwijgt. Wat losse stukken hout of triplex worden verzaagd en in elkaar getimmerd om als zitplaats en chassis te fungeren. Dan de wielophanging. Mocht je al doorhebben dat je creatie schreeuwt om MacPherson poten, zijn -naast de spelling hiervan- een hamer met vier spijkers onvoldoende om dit te realiseren.

Lees verder op Asfalt.DeJaap.nl >>>

Over de auteur: Michiel Mans

Michiel Mans Michiel Mans wroette nog draaiend met Windows 95 op het internet. Zo oud is hij al. Voor TPO verzorgt hij wekelijks de serie Mans En Garde, over militaire techno, krijgsgeschiedenis en aanpalende zaken.

Reacties:

Comments zijn gesloten