Kijkbuiskansen: Willem Holleeder en Kiefer Sutherland zijn terug

27-01-2012 18:00

De Wereld Draait Door, Ned 3, 19.30 uur –  Vandaag heten we allemaal Willem. Zoals u wellicht heeft meegekregen is Willem Holleeder op vrije voeten. Peter R. De Vries sprak hem vanmiddag en maakte enkele foto’s van de Heineken-ontvoerder. Hoe ziet Willem eruit na vijf jaar detentie én een hart-operatie. Geef het nou maar toe, dat wilt u ook zien. Het enige wat hier nog overheen kan zijn Pauw & Witteman met Holleeder aan tafel. Vooralsnog heeft de Neus nog niet laten merken daar oren naar te hebben. Met excuus voor de Seth Gaaikema-grap.

X-Men: The last stand, RTL5, 20.30 uur –  Ongecompliceerd vermaak met een Hollands tintje. Deel 3 in de X-Men serie en Famke Jansen als Phoenix. Ze is oud-X-men (op een gruwelijke wijze aan haar einde gekomen) maar staat – zoals een superheld betaamt – op uit de dood. Maar ze is niet zo sympathiek als voorheen en probeert alles om haar heen te vernietigen. Patrick Stewart (Star Trek) doet ook mee! Trailerrrrrrrrrrrrrr.

Online: pilot van Touch

Afgelopen woensdag was de pilot te zien van Touch, de nieuwe serie met Kiefer Sutherland die in maart in première gaat. Het plot: Martin Bohm (Sutherland) is een alleenstaande papa van een naar waarschijnlijkheid autistische zoon Jake. Zijn vrouw is gestorven in het WTC op 9/11. Jake is goed met cijfers en het plot is intens ingewikkeld. De pilot is beschreven als een vrij opzichzelfstaand verhaal en Danny Glover doet mee, dus waarom ook niet kijken? S01E01.

Vers: 30 Rock S06E04. Archer S03E02. The Firm S01E05. Jersey Shore S05E04. The Office S08E12. Parks & Recreation S04E13. The Big Bang Theory S05E14.

The Daily Show: Rechters spreken zich uit over het verschil tussen vloeken en naakt op televisie. Aandacht voor Newt en zijn plannen met de maan. Actrice Tilda Swinton is te gast om over haar film We Need To Talk About Kevin te praten.

The Colbert Report: Banken voelen zich precies als jij. Stephen is er natuurlijk voor dat de maan een Amerikaanse staat wordt.  Stephen heeft een interessant panel van experts (met onder andere David Cassidy) bij elkaar geraapt om Newt te analyseren. Drew Barrymore <3 is te gast.