Brulding van de Week: Morgan vs Morgan


: 05-04-2012 11:00 uur

Zoek in bovenstaande foto de verschillen. De een is een 1931 Morgan Aero Super Sport (foto van conceptcarz), de ander een 2011 Morgan Threewheeler (of 3-Wheeler). Ging de DeLorean vorige week terug naar de toekomst, Morgan haalde het verleden naar voren. Het verleden van de cyclecar. Morgan mag dan de bekendste zijn in deze categorie, de fabriek van Harry Morgan was niet de enige die driewielers bouwde. Verre van, zoals wiki laat zien. Harry’s kleinzoon Charles lanceerde de verse cyclecar op de Genève Motorshow in 2011, en liet veel bij het oude. Daar zijn goede redenen voor. Want: ‘no car captures the feeling of flying quite like a 3-wheeler Morgan’ – zeggen ze bij de fabriek.

Lees verder op Asfalt.DeJaap.nl >>>

Over de auteur: Michiel Mans

Michiel Mans Michiel Mans wroette nog draaiend met Windows 95 op het internet. Zo oud is hij al. Voor TPO verzorgt hij wekelijks de serie Mans En Garde, over militaire techno, krijgsgeschiedenis en aanpalende zaken.

Reacties:

Comments zijn gesloten