Nachtpoll: de nieuwe lijsttrekker van D66


: 25-05-2012 23:55 uur

Over de auteur: Bert Brussen

ThePostOnline-CEO: Bert Brussen (1975, Veluwe) schrijft sinds hij het alfabet leerde. Pecunia non olet. Is gek op geld & ironie. Tevens mensenmens, zonnetje in huis, gangmaker op feestjes. Bewust kinderloos. Persoonlijk motto: 'Het leven een hel'.

Reacties:

 1. Jules Stoop:

  Ik heb een flash-blocker en heb dus maar niet gestemd.

 2. Noouuhou! Het spant erom hoor!

 3. Sytze Vliegen:

  Het zijn maar peilingen…

 4. Bjorn:

  Bij twijfel altijd C kiezen.

 5. Bernard Weiss:

  Verdorie. Dus tóch Alexander Pechtold….

 6. Peter Lenderink:

  Nou, ik ga voor de nummer 2 op de lijst!

 7. Joost Bakker:

  Ik stem altijd op de eerste vrouw van de lijst! Oh nee wacht…

 8. Een flash-blocker? Lekker handig. Ook voor Youtube enzo.

 9. KJH:

  Ik hou niet zo van het gehak, uit rechtse hoek, op D’66. Ik stem er niet op, maar het is net even iets te makkelijk. Het gaat net even te snel voorbij aan wat we aan die gasten te danken hebben; een redelijke, well-educated stem in de tweede kamer. Kom er maar eens om, met een VVD die stelselmatig Ton Elias op een verkiesbare plek zet!

 10. middle men:

  @9
  “”een redelijke, well-educated stem in de tweede kamer. Kom er maar eens om, met een VVD die stelselmatig Ton Elias op een verkiesbare plek zet!””

  Het gaat dus niet om de inhoud maar om de uitstraling bij jou, dit is tekenend voor d66’ers die zo erg op hun opleiding leunen dat ze het schoolplein niveau nooit zijn ontstegen.

 11. KJH:

  @middle men; Nou, doe maar stoer hoor. Ik zeg alleen maar dat het wel eens mist – iets van een nuancerend, intelligent geluid. Maar veel geluk met je schoolplein hoor. Overigens, is dit ook de manier waarop je op feestjes discussieert ? Met vrienden en zo ? Of heb ik je op je pik getrapt omdat je Ton Elias eigenlijk God gelijk vindt? Jezuschristus.

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten