ThePostOnline

Zzooom! Belgische touwtjespringers Neerlands grootste talent

05-06-2012 17:52

Vier Belgen met twee touwtjes die zichzelf DDF Crew noemen, wonnen de finale van Hollands Got Talent. Wie kijkt er eigenlijk nog naar dit soort programma’s? Verbazing tot en met dat dergelijke programma’s nog rendabel zijn voor de commerciële zenders.

Zonde van het echte talent dat meedoet met dergelijke programma’s. Scouting kijkt er niet meer naar, omdat het kaf niet van het koren te scheiden valt. Behalve eeuwige roem bij RTL bakvisjes en een karig contract bij een vaag artiestenbureau, levert het weinig op.
Vandaar dat het tijd is om de winnaar, weliswaar een Belgische groep bij een Nederlandse talentshow – de Europese samenhorigheid slaat door – even in het zonnetje te zetten. Ze doen aan touwtje springen anno 2012 met black-light. Het deel met het black-light effect is indrukwekkend. Op een of andere manier intrigeert het en blijf je kijken. Een aantrekkingskracht die ‘The Blue Man Group’  ook had.
Ze hebben een goed ritmegevoel en vier mooie koppies. Lijkt mij een solide formule. Nog even wat meer out-of-the-box denken en niet vast blijven houden aan dat touwtje-concept.  Wissel een keer af met een fluorescerende diabolo. Alleen dat touwtje wekt toch de indruk dat je kijkt naar ‘Nederland in beweging’ van Omroep MAX.
Mannen, het staat zeker en vast dat jullie er in Nederland niet ver meer komen, al was het alleen maar omdat jullie mee hebben gedaan met Hollands got talent. Wellicht dat dit een mooi opstapje was voor jullie carrière in België. Indien jullie toch nog wereldwijde roem krijgen, vergeet dan niet waar het allemaal begonnen is; bij DeJaap.