Kijken en Luisteren: Bad Girls en Bohemian Bitches


: 25-06-2012 14:05 uur

Wat Bad Girls ‘missing in action’. Een Mathangi ‘Maya’ Arulpragasam aka M.I.A. video van Romain Gavras, geschoten in Marokko. Lekkere wijven in-, op- en uit auto’s brengen de boodschap “Live fast Die young. Bad girls do it well”. De jongens ook trouwens. Mocht dit niet bekoren of al gezien zijn, doen twee leipe chicks Bohemian Bitches. De meest leipe, Jennalie Stebiano, doet vaker gek in de auto.

M.I.A schijnt met de video fuck you tegen Saoedi-Arabiƫ te hebben gezegd. Daar mogen vrouwen geen autorijden, laat staan er een beetje wulps tegenaan of uit gaan hangen.

Dan de leipe chicks. Leuk? Hier meer.

Over de auteur: Michiel Mans

Michiel Mans Michiel Mans wroette nog draaiend met Windows 95 op het internet. Zo oud is hij al. Voor TPO verzorgt hij wekelijks de serie Mans En Garde, over militaire techno, krijgsgeschiedenis en aanpalende zaken.

Reacties:

Comments zijn gesloten