Foto: Obama praat met piraat

pirate day

: 20-09-2012 23:08 uur

Nee, de VS heeft nog geen Piratenpartij. Gisteren was het International Talk Like A Pirate Day. “Arrr you in?”, twitterde @BarackObama. De US Navy kijkt er heel anders tegen aan, getuige deze treffende Facebook foto genomen voor de kust van SomaliĆ«. “We highly recommend you DO NOT talk like a pirate.”

Update: De Piratenfoto die Team Obama gisteren twitterde, is afkomstig uit 2009. Bij nader inzien kan je dat ook wel afleiden uit het gebrek aan grijs haar.

Over de auteur: Bertine Moenaff

Bertine L. Moenaff (1983, Apeldoorn) komt oorspronkelijk uit Ugchelen, Parel van Gelderland 1986. De studies Frans en Sociale Psychologie brachten haar naar de VU in Amsterdam. In 2010 werkte ze enkele maanden voor Anthony Weiner in het Huis van Afgevaardigden, en sindsdien is ze redelijk verslingerd geraakt aan de Amerikaanse politiek. Voor haar volgers op Twitter doet ze live verslag van alle GOP debatten in de nacht. Gedijt prima bij weinig slaap, maar is daar wel heel goed in.

Reacties:

 1. Peter Kraus:

  “Nee, de VS heeft nog geen Piratenpartij.”

  Die is er wel: United States Pirate Party – http://pirate-party.us/

 2. Bertine Moenaff:

  hahaha I did not know

 3. En dit is dus de echte reden waarom het gaat

  http://www.debka.com/article/22350/By-refusing-to-see-Netanyahu-Obama-sharpens-his-Iran-dilemma

  Dat Obama naar een fundraiser gaat maar een ontmoeting weigert met iemand ide midden in de misere zit die Obama heeft veroorzaakt “omdat zijn agenda vol zit”

  Zeg dan gelijk: val dood vuile jood.

  Lach maar vrolijk. Het lachen zal je echt wel vergaan binnenkort wanneer door Obama’s incompentent bungling de ME bom barst.

  In welke wereld leven jullie eigenlijk? De planeet ‘kan me niets gebeuren”?

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten