ThePostOnline

Estelle dumpt Moszkowicz (en andere belangwekkende koffieautomaat-topics)

13-12-2012 09:22

Holleeder noemt Van den Heuvel ‘gespleten persoonlijkheid.’
Best opmerkelijk. Een ontvoerder en veroordeelde afperser die andere mensen wijst op karakterologische oneffenheden. Willem Holleeder vindt dat Telegraaf journalist John van den Heuvel een ‘gespleten persoonlijkheid’ heeft, omdat hij tegen De Neus in privé verklaarde dat hij vooral een column moest schrijven in Revu, maar daar in het openbaar afstand van nam.

Banken aan de ketting bij Draghi

Alle Europese krijtstrepen moeten hun pasjes inleveren bij Mario Draghi. De ECB krijgt alle controle-bevoegdheden over belangrijke grootbanken. De ECB neemt de taken over van de landelijke centrale banken, zoals  De Nederlandsche Bank. De Duitsers waren aanvankelijk tegen, maar zijn toch akkoord gegaan.

Naakt shoppen bij A & F

Hij opent in Amsterdam, een Abercrombie & Fitch winkel. In New York is het een bezienswaardigheid. In de heerlijke geurende store staan half naakte jongens en meisjes spullen aan te prijzen. Super-Amerikaans. Maar het nog gekker. A&F is nog redelijk beschaafd vergeleken bij Hollister, het zusje uit Los Angeles. Daar staan de modellen in badtenue. Gelieve niet aan te raken en niet te voeren.

Internetmens is lui kuddedier

De meest gezochte zoekterm op Google is Google. Wie op de digitale snelweg iets wil vinden start met het openzetten van het populaire zoekvenster. De Top 5 van de homo digitalis van 2012 bestaat verder uit de volgende popi-termen:  De Stemwijzer, EK 2012, Friso, Boer zoekt Vrouw, Elfsteden. De meest bezochte mensennamen waren: Friso, Kate Middleton, Whitney Houston, Badr Hari en Estelle.

Facebook is geliefste werkgever

Werknemers-website Glassdoor turfde waar de moderne arbeider het liefste zijn dagen slijt. Bij Facebook, Mc Kinsey, Riverbed Technology, Bain & Company, M.D. Anderson Cancer Center. Google staat op de zesde plaats. De eerste multinational staat op de achttiende plek: Shell.

Clijsters is sympathieke vlaaieter

Je zal haar niet snel een grensrechter zien uitschelden, laat staan geen handje geven na de wedstrijd. Tennismoeder Kim Clijsters heeft groots afscheid genomen. Heel België houdt van haar en wij een beetje. Omdat ze gewoon wilde blijven. ‘Als ik terugkwam van een toernooi, was ik altijd blij dat ik op zondag gewoon Limburgse vlaai kon gaan eten bij mijn grootouders.´

Ajax doet We are the World

Waren we allemaal maar Ajax. Dan leefden alle culturen vreedzaam samen. Dat is de teneur van een single die artiesten gaan opnemen met de Amsterdamse club. Zangers zijn Karin Bloemen, Dré Hazes, Rik Brandsteder, Glennis Grace, Robert ten Brink, Peter Beense en Victor Reinier. Backround vocals: de selectie. Onze Ajaxcorrespondent zag gistermiddag dat Ryan Babel contact had met enkele rappers.

Estelle dumpt Moszkowicz

Hij kan weer eens niet. Moszkowicz vertegenwoordigt niet langer Estelle, omdat hij verhinderd is om haar bij te staan. Niet op komen dagen doet hij wel vaker, bleek uit een recente tuchtzaak bij de deken. En daar heeft Estelle geen zin in. Ze heeft Nico Meijering ingeschakeld, want ze wil dinsdag een verklaring afleggen.

Jessica dumpt dieet

Jessica Simpson is net Kim Clijsters, een gewoon mens dat eet. De actrice die aanleg heeft tot het creëeren van weelderige rondingen, eet weer boetrhammen met kaas  en drinkt sloten vol non-alcoholisch gemberbier nu ze zwanger is. Ze was het afvallende gezicht van de Weight Watchers en die zijn nu boos dat ze zich niet meer aan de afspraken houdt.

Samsung baas belt met Apple

Samsung baas Young Sohn werkt op een Mac, belt met een I-Phone en rommelt op zijn I-Pad. Reden is dat hij de Apple-cloud beter vindt werken dan op zijn Samsung spullen. ´Look at your phone (pointing to my Galaxy Nexus). It´s a better phone in my view. It’s a better display. It´s faster. But eventually the connected ecosystem is really critical.’