Het schoonheidsgeheim van Victoria Beckham

28-03-2013 19:00

Victoria’s beautygeheim

BEAUTY – Het geheim van Victoria? Niet de lingerie. Maar hoe blijft mevrouw Beckham zo mooi? Dat onthult ze piekfijn aan StyleToday. En leuk: het is een budgetbeautytip. Iets met crisis.

Obsessief winkelen

MODE – Een feel good-topic. Voor al die keren dat je je schaamt als je weer een nieuwe jurk aanschaft. Deze meneer heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek vanwege zijn shopverslaving. Kwam Fashionista mee. Toch wel even een fijn topicje.

Het amandeloliewonder

BEAUTY – Wie mooi wil zijn, moet amandelolie gebruiken. Laat Naoki daar nou net een mooi artikel over hebben geschreven. Hoe gebruik je amandelolie?

Duur shirtje

MODE – Hermes bracht een nieuw shirtje op de markt. Voor mannen. Een krokoshirt. Hij kost slechts 90.000 Amerikaanse dollars. Je kunt hem bewonderen op Highsnobiety.

Make up match

BEAUTY – Je hoeft je hart niet langer op je tong te hebben. Met dit topic heb je gewoon je hart op je gezicht. Tips om je make up aan te passen aan je stemming. Dat heeft Refinery29.

Born to shine

MODE – Hier kunnen we weinig meer van maken dan mooie plaatjes, mooi meisje, mooie kleren, mooie fotosessie. FashionGoneRogue brengt het je.

Acht keer slecht voedsel

FOOD – Mocht je je nou afvragen hoe je nog meer mooi blijft: het schijnt ook iets met eten te maken te hebben. Dramatisch, dat dacht wij ook. Stylelist zette namelijk acht keer slecht voedsel op een rij. Doe alcohol en caffeïne.

Mannenmode voor de lente

MODE – Hypebeast maakte met een soort Kluun een topic voor de man des huizes.