Bladen

Fotograaf Amalia-foto’s ruziet met werkgever over camera

25-04-2013 08:55

Wat brengt ons het nieuws op de verjaardag van Johan Cruijf? Hier is het ochtendgebed van ThePostOnline.

Deutschland über alles

Madrid-Dortmundt was een copy-paste van Barcelona Bayern. De finale van de Champions League zal gaan tussen twee Duitse clubs. Het machtigste land van Europa levert dit seizoen de beste voetbalclubs af. Is er een correlatie?

Omstreden Oranje-fotograaf ruziet met ex-werkgever

Oeps, Frank Buis is boos. Boos op AT5. De cameraman van de ‘verboden’ Amaliafoto’s stapte recent op bij de Amsterdamse stadszender. Hij had geen zin om de gezichten van stelende Roemenen weg te vagen. Buis was in dienst van AT5 en fietste de hele dag door de Amsterdam op zoek naar foto’s van celebs, royals en Oost-Europese boefjes. Nu eist de zender een camera terug van 2000 euro. Frank weigert, laat hij ThePostOnline weten. ‘Nu na al die jaren gaan we ruzie maken om een camera van 2000 euro die ik alleen deze week al aan verkochte beelden voor AT5 terug heb verdiend. Ik ga deze camera niet teruggeven AT5 moet maar aangifte doen bij de politie en dan vechten we dit wel voor de rechter uit ! Jammer dat we zo uit elkaar moeten gaan.’

Omstreden Revu-foto’s stonden al eens in De Pers

Dagblad De Pers is in 2008 ontsnapt aan een rechtszaak met de RVD, of kon het de koninklijke informatiedienst toen niks schelen dat er een foto van Maxima werd gemaakt, lachend en zwierend over de Oudezijds in Amsterdam, gekleed in een roze jurkje en lonkend met een gezellig decolleté. Dezelfde foto staat nu in Revu en ineens valt de plaat wel onder de mediacode. Zou het iets met toon en muziek te maken kunnen hebben? Wellicht. Je moet stoute zaken met een knipoog brengen en niet als een principe-strijd aanvoeren, en zeker geen prinsesjes betrekken in je strijd. Daar houden de Oranjes niet van. En veel Nederlanders ook niet.

‘Risicoloos’ Nederland is verslaafd aan veiligheid

We zijn bang en willen dat we niet bang meer zijn. Daarom zijn we dubbel verzekerd en zijn we geobsedeerd door veiligheid. Is de mening van Stephan de Vries en Dieuwertje Kuijpers in Trouw. Stop dus eens met die miljoenen verkwistende beveiliging van de Oranjes. ‘Wat dat betreft mag wat ons betreft ook de vraag worden gesteld of het daadwerkelijk nodig is miljoenen uit te geven aan de beveiliging op Koninginnedag.’

George H. Bush is slimmer dan u

Nou, allemaal lachen. Vooral in Nederland. Hier komt een stelling waar u het niet mee eens bent, gewoon omdat hij zich superieur voelt. Komt ie: u bent dommer dan George Bush. Ja, ja, dommer. Een adviseur die met George Bush werkte is lovend over de analytische vermogens van George met de W van witty en smart. En hij kan waarschijnlijk ook beter schilderen dan u.

Groei in luxegoederen in Azië stokt

Het was een indicator voor de welvaartsspurt in het Verre en Wilde Oosten: de groeiende uitgaven aan Gucci, Vuitton en ander duur glimspul. De groei van die uitgaven neemt af. Slik!

Happy lesbian Christina Curry

Het AD heeft de vrouw gesproken die liever niet gestoord wilde worden door mediastrontvliegen. En wat zei Christina Curry precies? ‘Nooit gedacht gelukkig te zijn met een vrouw.’ Christina is niet meer negatief sinds ze een relatie heeft met zangeres Elle Bandita.

Ziggo baas 3,4 miljoen rijker

Bert Groenewegen was ooit financieel bestuurder bij krantenbedrijf PCM. Hij zag af van het krijgen van een bonus van 9 ton, omdat hij ook wel inzag dat het geld dat hij kreeg ten koste was gegaan van het krantenconcern. PCM werd leeggeroofd door een Brits sprinkhanenbedrijf. Nu is Groenewegen de bonenteller bij Ziggo. Door de beursgang van Ziggo casht hij nu 3,4 miljoen.

Lubbers gepasseerd door Beatrix

Wie kent de Oranjes het beste? En wie is het meest geliefd? Het is zo verschrikkelijk treurig dat Ruud Lubbers en Ed van Thijn allebei pochen over hun relatie met de koningin. Nu gaat het over deze kwestie: was Lubbers wel of niet op de hoogte van het bezoek van Beatrix aan Amsterdam in 1988? Nee, zegt ijdeltuit Van Thijn, toen burgemeester. Ik was alleen op de hoogte, samen met Bea! Lubbers wist van niks. De oud premier zal wel weer ergens terugslaan. De laatste maanden vertelde Lubbers al dat Juliana aan hem had opgebiecht dat ze  twijfelde aan de capaciteiten van Willem Alexander en dat Beatrix hem had gezegd dat ze Laurentien niet zag zitten. Tijdens het bezoek aan de Jordaan kreeg Beatrix een kus van een man.

Wie kust Carice van Houten eens?

Kissing causes the body to release high amounts of oxytocin, boosting your mood and lowering levels of stress, meldt Sex facts of Life op haar tweetaccount. Carice van Houten retweet het bericht hedenochtend.