Leven

Facebook-pagina vol Snapchatfoto’s

28-05-2013 13:00

Snapchat zou het mogelijk maken om foto’s en berichten te sturen, die na een bepaalde tijd zichzelf zouden vernietigen. Dat bleek niet te kloppen en nu is er een Facebook, waar je de gelekte Snapchat foto’s kwijt kan. Om die vervelende ex terug te pakken. NSB goes 2.0..

Handig

Snapchat was (en is) een ware hype en wel om de volgende redenen: de app maakte het mogelijk om beeld te sturen zonder dat de ander het kon bewaren waardoor je niet bang hoefde te zijn dat ze later op het internet opdoken. Daarbij kan je met Snapchatt foto’s openen zonder dat ze aanspraak maakten op het geheugen van je telefoon. Handig.

‘Maar kan iemand dan geen screenshot van die foto’s maken?’ Ja, dat kan. Daar krijg je vervolgens keurig bericht van. Daar heb je natuurlijk niets aan, als jouw adam- dan wel eva-kostuum op internet opduikt, maar je bent zodoende wel op de hoogte dat er een kopie van de foto is. Al blijkt dat ook niet helemaal te kloppen. En blijven de berichten sowieso op je telefoon staan, zo valt hier te lezen.

NSB

Nu is er een Facebook-pagina waar je foto’s kwijt kan van die vervelende ex. We hebben het over deze Facebook-pagina en over dit soort ex-en. Daarnaast is er van dezelfde makers een Twitteraccount en een website: snapchatleaked.com. Waar je de intiemste foto’s van dit soort ex-en kwijt kan.

http://youtu.be/zkTsuPUQIlA?t=20m38s

Die Facebook-pagina is trouwens niet de enige vuilstortplaats van Snapchatfoto’s. De pagina met de veelzeggende titel ‘Snapchat Sluts‘ is uit de lucht gehaald.

Maar een kort rondje Google via de afslagen ‘tumblr’ en ‘snapchat’ geeft toch het meest en het meest beschamend beeldmateriaal. Zoals hieronder duidelijk wordt. Kijk dus vooral eens hier en daar.

snappchat