Humor

Christenen hacken website kapot

30-05-2013 14:27

Religieuze oorlogen zijn er om gevoerd te worden, ook op internet. Ditmaal zijn het de digitale heilsoldaten van het Reformatisch Dagblad die ten strijde trekken. Inzet: de zondagsrust.

RDopzondag

De website refdag.nl gaat op de dag des Heeren op zwart, om de christelijke lezertjes niet te verleiden hun zondagsrust te doorbreken. webbouwer Pieter Wolfert was het zat om op zondagen aangewezen te zijn op enkel pornosites en besloot vorig jaar de website RDopzondag.nl op te richten. Met een handig scriptje was het Reformatorisch Dagblad daarmee toch te raadplegen.

Maar het Reformatisch Dagblad liet het daar niet bij zitten. De zendelingen trokken hun zwarte kousen over het hoofd en blockten elke zondag weer opnieuw de proxy die Wolfert in had gesteld. Wolfert is de heilige oorlog inmiddels zat en laat weten dat hij zijn scriptje niet meer aanpast. RDopzondag is dus feitelijk de nek omgedraaid door de hackers van het Reformatorisch Dagblad. Gelukkig heeft weblog GoedGelovig nog een proxy gevonden die het wél doet.

Verftijdbommen

Hoe het Reformatorisch Dagblad er voor gaat zorgen dat u ook de papieren krant niet meer op zondag kan lezen is nog niet bekend. Wij vermoeden dat het dagblad voortaan in de schappen ligt met verftijdbommen.