Haram varkenskogels ultieme wapen tegen moslimterroristen

mohamed
'Put some HAM in MoHAMmed!'
: 23-06-2013 13:28 uur

Een groepje wapenliefhebbers uit de Amerikaanse plaats Idaho heeft de perfecte oplossing tegen moslimterroristen: kogels met een laagje varkensverf. In de verf zijn bestanddelen van varkens verwerkt en als een moslim ergens niet mee in contact wil komen dan zijn het wel deze ‘onreine’ dieren.

Fabrikant South Fork Industries noemt de kogels Jihawg Ammo en omschrijft de munitie als ‘een afschrikmiddel voor degenen die in naam van de islam gewelddadige acties uitvoeren’.

Door de varkensverf zijn de kogels haram, oftewel onrein. Als een moslim doodgeschoten zou worden met een dergelijke kogel zal hem de toegang tot het paradijs worden geweigerd, redeneren de makers.

“Met Jihawg Ammo schiet je niet alleen een moslimterrorist dood, je stuurt hem ook gelijk naar de hel. Dat zet potentiële martelaren wel even aan het denken, voordat ze een aanslag plegen”, schreef South Fork Industries eerder in een persbericht, weet Religion News Service.

De fabrikant heeft een paar scherpe slogans verzonnen om reclame te maken voor de munitie. “Vrede dankzij varken”, “Stop een beetje ham in MoHAMed” en “Geef ze van jetje met een beetje bacon”, prijken bijvoorbeeld op de website van South Fork Industries.

Virgins-500x500

Over de auteur: Grace van Daelen

Grace van Daelen Grace van Daelen (Long Island, New York, 1979) is media-, tv- en entertainmentredacteur én office manager van ThePostOnline. Heeft een grote afkeer van internet en doet daarom niet aan Facebook en slechts soms aan Twitter.

Reacties:

 1. WOW

 2. Jammer dat ze zich niet verdiept hebben in het hele moslim-onreine-dieren-en-wat-wel-niet-te-eten-gedoe hebben verdiept. Mocht een moslim haram-onzin binnenkrijgen zonder dat hij/zij daar weet van heeft, zal hem/haar dit niet aangerekend worden aan de hemelpoort.

  Iets wat je niet weet is ook niet jouw fout, zo redeneert een moslim dan. Oftewel, ze doen heel veel moeite voor helemaal niets en moslims lachen ze nog uit om hun stupiditeit ook nog..

 3. Ray:

  Begin vorige eeuw, toen de Britten nog hoog en droog in Egypte zaten, is voor een soortgelijke oplossing gekozen. Moslims die in gevechten met de Britten om het leven kwamen werden in varkenshuiden ‘verpakt’ en ter afschrikking en rotting op het dorpsplein gelegd. Dat schijnt tijdelijk geholpen te hebben.

 4. seven:

  Maar als wij het ze nou vertellen? Dan weten ze wel dat de US zich wreekt met varkens. Dan gaat dat onwetende excuus niet meer op. Het gaat om het afschrikwekkende effect. Ze zijn zo bijgelovig (net zoals kamikazepiloten die een plastic sleutel kregen) dat ze de door Arabische macht verzonnen fantasiebeloning voor naïeve usefull idiots in hn legers ook geloven. De hele islam is een bedacht Arabisch machtssysteem om de volkeren in de gebieden in hun invloedssfeer extra te controleren. De islam is nou eenmaal een fabel, waar vooral mensen die in hun leven weinig kennis hebben genomen van wetenschap voor vallen. Ze zijn er vw cognitieve dissonantie niet een twee vanaf t brengen. Je kan dan net zo goed hun goedgelovigheid voor je gebruiken.

 5. seven:

  It happened in the Philippines about 1911, when Gen. John J. Pershing was in command of the garrison. There had been numerous Islamic terrorist attacks, so “Black Jack” told his boys to catch the perps and teach them a lesson.

  Forced to dig their own graves, the terrorists were all tied to posts, execution style. The US soldiers then brought in pigs and slaughtered them, rubbing their bullets in the blood and fat. Thus, the terrorists were terrorized; they saw that they would be contaminated with hogs’ blood. This would mean that they could not enter Heaven, even if they died as terrorist martyrs.

  All but one was shot, their bodies dumped into the grave, and the hog guts dumped atop the bodies. The lone survivor was allowed to escape back to the terrorist camp and tell his brethren what happened to the others. This brought a stop to terrorism in the Philippines for the next 50 years.

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten