Haram varkenskogels ultieme wapen tegen moslimterroristen

23-06-2013 13:28

Een groepje wapenliefhebbers uit de Amerikaanse plaats Idaho heeft de perfecte oplossing tegen moslimterroristen: kogels met een laagje varkensverf. In de verf zijn bestanddelen van varkens verwerkt en als een moslim ergens niet mee in contact wil komen dan zijn het wel deze ‘onreine’ dieren.

Fabrikant South Fork Industries noemt de kogels Jihawg Ammo en omschrijft de munitie als ‘een afschrikmiddel voor degenen die in naam van de islam gewelddadige acties uitvoeren’.

Door de varkensverf zijn de kogels haram, oftewel onrein. Als een moslim doodgeschoten zou worden met een dergelijke kogel zal hem de toegang tot het paradijs worden geweigerd, redeneren de makers.

“Met Jihawg Ammo schiet je niet alleen een moslimterrorist dood, je stuurt hem ook gelijk naar de hel. Dat zet potentiële martelaren wel even aan het denken, voordat ze een aanslag plegen”, schreef South Fork Industries eerder in een persbericht, weet Religion News Service.

De fabrikant heeft een paar scherpe slogans verzonnen om reclame te maken voor de munitie. “Vrede dankzij varken”, “Stop een beetje ham in MoHAMed” en “Geef ze van jetje met een beetje bacon”, prijken bijvoorbeeld op de website van South Fork Industries.

Virgins-500x500